Двуетажна сглобяема къща в гр.Варна, в най-новия квартал на града, с чудесна панорама към морето и Варненско езеро. Разположена на голям равен парцел и изцяло от дървена конструкция с площ от 222 кв.м. и веранда от 25 кв.м. Разположението на ет.1 включва: гараж с топла връзка, входно предверие и коридор, баня с тоалет, килер, просторна всекидневна и голяма кухня с излаз на верандата и стълбище към втория етаж със складово помещение отдолу. На ет.2 има предвидено перално мокро помещение, баня с тоалет, две големи детски стаи гледащи на юг с голяма обща тераса. Също така има и родителска спалня с собствена баня и тераса, както и гостна стая за приятелите.

Тази сглобяема къща, включва луксозно изпълнение до ключ, а именно: 230мм. външни стени и 150мм. вътрешни. Като основна изолация са използвани 100мм. каменна вата в панела + 80мм. каменна фасадна вата отвън. Мазилката е драскана силикат – силиконова. Покрива е с керемиди Брамак Класик с цвят Антрацит. Дограмата е Rehau Synego 80 цвят Антрацит – шесткамерна с 42мм енерджи/ка/бяло троен стъклопакет. Шпакловките са цялостни (не само по фугите) с материали на Knauf, a латекса и силиконовата мин.мазилка на Kraft.

Заповядайте в нашия офис в удобно за Вас време и ние ще Ви убедим в предимствата и качествата на къщите с дървена конструкция!

Свържете се с нас