Сглобяема къща в местността Акчелар (по пътя за кв.Виница) гр.Варна, изцяло от дървена конструкция с площ от 100 кв.м. и веранда от 23 кв.м. Разположението включва: дневна с трапезария и кухня, входно предверие, тоалетна и баня, две спални, перално помещение и килер, стълбищна клетка и топла връзка с гаражите.Има изградена и голяма веранда от която се вижда морска панорама и Аспарухов мост и на която ще се излиза от всекидневната.
Поради естествената денивелацията на парцела и нивото на терена се образува и един полуетаж – сутерен (изграден от стоманобетон заедно с фундамента). Там са разположени два големи гаража и техническо помещение, както и топла връзка с къщата посредством вътрешно стълбище.
Тази сглобяема къща, включва изпълнение до ключ, със сух калиброван Австрийски дървен KVH и BSH материал на Schweighofer. Стените на панела са : 250 мм външни стени и 150 мм вътрешни. Като основна изолация са използвани 100 мм минерална вата в панела + 100 мм каменна фасадна вата отвън.
Мазилката е паропропусклива драскана силикат – силиконова. Покрива е с керемиди Bramac Класик. Дограмата е немска Rehau – петкамерна с 32 мм троен енерджи стъклопакет. Шпакловките са изцяло с материали на Knauf (Sheetrock и Fugenfüller), a латекса и силиконовата минерална мазилка на Thrakon.

За нас Качеството в материалите и изпълнението е на първо място !

Заповядайте в нашия офис в удобно за Вас време и ние ще Ви убедим в предимствата и качествата на къщите с дървена конструкция!

Свържете се с нас