Двуетажни сглобяеми къщи в гр.Варна, в местност Сълзица над бул. Трети март в непосредствена близост до града. Имат чудесна панорама към морето и Варненското езеро. Разположени са в един парцел, напълно единтични и изцяло от дървена конструкция с площ на всяка от 134 кв.м. и веранда от 15 кв.м.
Разположението на ет.1 включва: Входно предверие – антре, тоалет, килер, голяма кухня и просторна всекидневна с излаз на верандата, стълбище към втория етаж със складово помещение отдолу. На ет.2 има изградени вестибюл, баня с тоалет и три големи спални гледащи на юг. Тези сглобяеми къщи, включват изпълнение груб строеж, а именно:

Вдигната е цялата носеща скелетно-градова конструкция на етаж 1, етаж 2, и покрива от сух KVH дървен материал с австрийски произход, четиристранно рендосан и калиброван. Материала е предварително обработен и импрегниран с препарат за превантивна защита на дървото срещу плесен, дърворазрушаващи гъби и дърворазрушаващи насекоми.
Цялата сграда отвън и покрива са обшити с влагоустойчиви OSB – 15 мм плоскости на австрийския производител EGGER.
Изградено е вътрешно стълбище от греди, ребра и водоустойчив шперплат клас А. Включва също и междуетажната подова конструкция от ферми С24 (50/200мм) обшити с водоустойчив шперплат клас А.

След обшивката от OSB има положена паромембрана по всички фасади и покрива. Това дава възможност да се довършва във времето, когато се има възможност и средства, без да и влияят метеорологичните процеси.

Заповядайте в нашия офис в удобно за Вас време и ние ще Ви убедим в предимствата и качествата на къщите с дървена конструкция!

Свържете се с нас