Строителство

Казвам се Николай Стоилов и се занимавам със строителство още от далечната 2003 г. Воден от любовта към естествените материали и убеден в предимствата на конструкциите от дърво, започнах да се занимавам със строителството на сглобяеми къщи през 2012 г. Практиката и опитът ме научиха да влагам новаторски идеи и нетрадиционно виждане във всяка поета поръчка. С всеки нов проект се удивлявам от качествата, неповторимото излъчване и уюта които създават тези къщи и защо не напразно те са толкова популярни на запад. Работя с екип от млади и амбициозни професионалисти, специализирали се в работата с дърво и естествени материали. В My Perfect Home не правим компромиси с материалите. Затова клиентите ни получават качество без аналог на пазара, като всяко реализирано задание е изпълнено с първокласни материали от водещите производители.

Дървени къщи

Строителство на сглобяеми къщи по системата скелетно редово - гредова конструкция с висококачествен сух австрийски материал, който е калиброван и импрегниран срещу вредители.

Дървени къщи
Покриви

Фирмата ни има богат опит в изграждането и ремонтирането на покриви и покривни конструкции, полагане на хидроизолации, монтаж на ламарини и улуци. Можете да получите оферта след извършен оглед.

Покриви
Навеси, перголи

Изграждаме навеси и перголи със сух австрийски дървен материал, който е калиброван и импрегниран срещу вредители. Извършваме лакиране с италиански байцове и лакове в цвят по избор.

Навеси, перголи
Дървена обширка

Използваме иглолистен дървен материал с различна широчина и дебелина, който е импрегниран, лакиран и монтиран върху дървена скара от летви, между които е положена топлоизолация (каменна или минерална вата).

Дървена обширка
Монолитно строителство

Можем да изградим Вашия фундамент или етаж от къща като се ангажираме с всички видове СМР (строително - монтажни работи) на грубия строеж: изкоп, кофраж, армировка, заливане на плоча, зидария, изграждане на пътеки, огради, стълби, включително и септични ями.

Монолитно строителство

Свържи се с нас

0886 817 121

или

Свържи се с нас

0886 817 121