Проекти

Проекти

Избирайки My Perfect Home, Вие получавате не просто жилище, а място, което можете да наречете вкъщи и имате незаменимата възможност да вземете активно участие в неговото създаване. Нашите сглобяеми дървени къщи притежават всички характеристики на функционалния дом и се съобразяват изцяло с Вашите предпочитания и начин на живот. Те са доказано надеждни, тъй като са топло- и звукоизолирани и освен това са изключително устойчиви на сеизмична дейност, пожари, както и на влиянията на околната среда. А тайната на уюта на дървените къщи се крие в добрата изолация, която се разделя своеобразно на два вида: вградена (Полага се в пода, стените, тавана и на покрива.) и външна, която се поставя на външните стени. Заради невероятните си изолационни качества използваме главно минерална и каменна вата, които са естествен материал и това прави къщата освен 100% екосъобразна, но и несравнимо комфортна през цялата година, осигурявайки уютна топлина през зимните месеци и приятна прохлада през лятото.

В стремежа си да предоставят най-ефективните решения на своите клиенти, екипите ни залагат на използването на монолитно гредово – редова конструкция, чийто основни предимства са, че спестява много време и средства и значително съкращава пътя на клиента до мечтания дом. Само за няколко месеца можете да притежавате стилно и напълно функционално жилище, изградено, следвайки водещите тенденции в строителството, и в съответствие с всички нормативни изисквания.

Ние целим да бъдете щастливи у дома, затова сме се отдали изцяло на мисията да допринасяме за един по-здравословен и по-качествен живот, като Ви предоставяме възможност заедно да изградим Вашия истински дом.

Проекти
Филтър по Всички
Всички
Сглобяеми къщи
Други

Свържи се с нас

0886 817 121

или

Свържи се с нас

0886 817 121