Сглобяема дървена къща кв. Изгрев, Варна (III)

Сглобяема дървена къща кв. Изгрев, Варна (III)

Двуетажна сглобяема къща в гр.Варна, в най-новия квартал на града. Тази къща е с чудесна панорама към морето и Варненско езеро. Разположена е на голям равен парцел заедно с друга сглобяема къща (изпълнена от нас) и е изцяло от дървена конструкция. Площта на двата етажа е 209 кв.м. Има и предвидена таванска стая 41 кв.м. и веранда с барбекю от 15 кв.м.

Разположението на ет.1 (96 кв.м.) включва: входа на сградата е през остъклена врата с витрина до нея, като през площадка се влиза във входно антре, от което се стига до голяма дневна с кухня и трапезария и излаз на верандата с барбекюто. На етажа са разположени също и санитарен възел, пералня, сушилня и гладачно и спалня за гости. Стълбището за 2-рия етаж е през дневната, а под него са разположени всички комуникации.

Разположението на ет.2 (103 кв.м.) включва: стълбището от долния етаж, коридор, от който се стига до родителска спалня със самостоятелен санитарен възел с две мивки, тоалетна, душ и вана, голям дрешник и тераса. Има и две големи детски стаи с общ санитарен възел с две мивки, тоалетна и душ. Осветяването и вентилирането на помещенията става чрез прозорци.
До подпокривното пространство води второ стълбище, което започва от стая, която ще се ползва за склад и ще е изцяло скрито. На таванското помещение се оформя една голяма стая 41 кв.м. тип Плейграунд. Осветяването ще става с прозорци тип Велукс и дограма по фасадата.

Тази сглобяема къща, включва стандартно изпълнение до ключ, със сух калиброван Австрийски дървен KVH и BSH материал на Schweighofer. Стените на панела са : 230мм. външни стени и 150мм. вътрешни. Като основна изолация са използвани 100мм. минерална вата в панела + 80мм. каменна фасадна вата отвън. Мазилката е драскана силикат – силиконова на Kraft. Покрива е двускатен с керемиди Брамак Класик с цвят Антрацит. Дограмата е Rehau Synego 80 цвят Антрацит – шесткамерна с 42мм енерджи/ка/бяло троен стъклопакет. Шпакловките са цялостни (не само по фугите) с материали на Knauf (Sheetrock и Fugenfüller), a латекса е Kraft Master.

Свържи се с нас

0886 817 121

или

Свържи се с нас

0886 817 121